Over ons

Over ons

In 1947 richt Henri Verbeelen in Antwerpen – België Verbeelen nv op, een groothandel in tafel- en keukenbenodigdheden. Anno 2013 staat de nv Verbeelen onder leiding van CEO Pieter Meukens, hierbij gesteund door een dynamisch en enthousiast team van professionele medewerkers.

Met meer dan 60 jaar ervaring heeft Verbeelen intussen kantoren over nagenoeg heel de wereld, zoals Nederland, Singapore en Shanghai. Het assortiment werd grondig uitgebreid met een breed scala van allerhande hotelbenodigdheden.

De huidige activiteiten beperken zich niet enkel tot het leveren van het klassieke porselein, bestek en keukenmateriaal, maar werden uitgebreid met de productie van een groot aantal artikelen.

Verbeelen brengt een uniek lifestyle-concept naar de hotelindustrie, en helpen hen om hun klanten een echt ‘home away from home’ gevoel te geven tijdens hun verblijf. Het zal dan ook niet verbazen dat Verbeelen “preferred supplier” is van tal van grote hotelketens zoals Hilton, Intercontinental, Sheraton, Radisson Blu of Hyatt Hotels.

Verbeelen wil de verwachtingen van zijn klanten te allen tijde inlossen door het aanbieden van:

  • Kwaliteitsproducten en Diensten
  • Uitstekende prijzen
  • Consolidatie en export in meer dan 75 landen op 5 continenten
  • sterke markt know how, zowel op leverancier als hotelspecifiek vlak

Kortom, Verbeelen biedt zijn klanten een solide partnership en flexibele oplossingen.